Sot u zhvillua mbledhja e këshillit bashkiak për muajin mars. Mbledhja filloi në orën 11 me miratimin e rendit të ditës, që disa pika kryesore kishte:

Projekt-Vendim mbi miratimin e fondit per familjet ne nevojë që do të trajtohen me ndihmë ekonomike deri në 6%. Projekt – Vendim për disa shtesa dhe ndryshime në V.K.B-në nr. 102 date 21.12.2023.

Projekt-Vendim për nje shtesë ne V.K.B-në nr 05 date 26.01.2024″Per miratimin e listës së subvencionit të qirasë për familjet e pastreha që banojnë me qira në tregun e lirë.

Projekt – Vendim për shpërblimin e sportistes Gea Dokollari dhe trajnerit të saj Amarildo Gjyla, etj. 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *