4Plus App

Shkarko Aplikacionin

Informacioni mbi qytetin tuaj tani do të jetë më i aksesueshëm. Televizioni i parë në qytetin e Lushnjës, në transmetim prej vitit 1997, tani ju ofron më shumë mundësi për t’u informuar rreth çdo lajmi në Lushnjë, Divjakë dhe të gjithë qarkun e Fierit. Tani të gjitha njoftimet do të vijnë në telefonin tuaj më thjeshtë dhe vetëm me një klikim. Do të keni mundësi të ndiqni Live Stream në çdo kohë dhe mund të na kontaktoni në çdo çast për çdo problematikë ose reklamim.