Politikat e Privatësisë

1. Kush jemi ne

Adresa e faqes sonë në internet është : https://4plusmedia.tv

Ne jemi televizioni i vetëm lokal në Lushnjë, në transmetim që prej vitit 1997. Operojmë kryesisht në qarkun e Fierit por gjithashtu sjellim pranë jush informacione rreth vendit, rajonit dhe botës.

2. Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

4plusmedia është një platformë falas informacioni për të gjithë. Në parim, ju mund të vizitoni faqen tonë të internetit pa u regjistruar dhe duke na siguruar në mënyrë aktive të dhëna personale. Në këtë rast ne mbledhim vetëm të dhënat e mëposhtme:

Emri i skedarit i faqes ose skedarit ose informacioni që futni (për shembull, parametrat e pyetjes në URL);
Emri i skedarit i faqes nga e cila është kërkuar faqja ose skedari aktual;
Data dhe koha e kërkesës;
Sasia e të dhënave të transferuara;
Statusi i hyrjes (faqja e transferuar, faqja nuk u gjet, etj.);
Lloji dhe sistemi operativ i shfletuesit të internetit të përdorur;
Adresa IP e klientit dhe, nëse aplikohet, emri i domain-it ose emri i ofruesit të shërbimit të Internetit;
Statistikat mbi pamjet e faqeve, të dhënat e trafikut dhe të dhënat e reklamave (secila përmes cookies – shih më poshtë nën cookies).

Nëse vendosni të operoni në mënyrë aktive në aplikacionin tonë, kërkohet regjistrimi, gjatë së cilës ne mbledhim të dhënat e mëposhtme nga ju:

Individual: adresa e postës elektronike(Email) dhe fjalëkalimi, emri, mbiemri dhe numri i telefonit.

Në varësi të cilit funksion të platformës ju përdorni, ne mbledhim të dhëna të tjera që ju vendosni në platformën tonë. Ju nuk jeni të detyruar të siguroni informacionin; pa këto të dhëna, megjithatë, ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionin përkatës. Ne ju informojmë për të dhënat që mbledhim në lidhje me përdorimin tuaj të platformës këtu.

Si përdorues i formave të kontaktit: Titulli, emri dhe mbiemri, adresa, adresa e postës elektronike dhe numri i telefonit dhe detajet e tjera të kontaktit.

Si përdorues i funksionit të bisedës: Emri dhe mbiemri, adresa e postës elektronike dhe numri i telefonit dhe data e shërbimit të kërkuar.

Si pjesëmarrës i testeve të përdoruesve, të rekrutuar përmes sondazheve në internet: Ne regjistrojmë emrin dhe mbiemrin dhe adresën e postës elektronike për qëllim të kontaktimit.

3. Për çfarë qëllimesh dhe mbi çfarë baze ligjore përpunon 4plusmedia të dhënat tuaja?


Ne përpunojmë të dhënat tuaja kryesisht në mënyrë që t’ju ofrojmë ofertën dhe shërbimet dhe funksionet e lidhura me to. Për më tepër, disa përpunime të mëtejshme zhvillohen për qëllime të mëtejshme, të cilat i përshkruajmë më poshtë së bashku me bazat përkatëse ligjore. Ndër të tjera, ne përdorim metoda të ndryshme në platformë për të analizuar përdorimin dhe për të reklamuar postime në internet (të dyja gjithashtu duke përdorur cookies). Për më tepër, ne përpunojmë të dhëna për qëllime të reklamimit të drejtpërdrejtë me postë elektronike dhe për qëllime sigurie dhe ndjekje penale.

 •  Sigurimi i portalit

Ne përpunojmë të dhënat tuaja në mënyrë që t’ju ofrojmë ofertën dhe shërbimet dhe funksionet shoqëruese. Kur përdorni formularin e kontaktit brenda postimeve në platformën tonë, informacioni i kontaktit i futur nga palët e interesuara u transmetohet shitësve.

Ne ruajmë dhe përpunojmë të dhënat e automjetit (lloji i automjetit, prodhuesi, lloji, modeli, çmimi, viti i prodhimit, kilometrazhi, performanca, gjendja e automjetit, VIN, me qëllim të vlerësimeve statistikore dhe publikimit të tyre përtej kohëzgjatjes së postimit.

Për të siguruar që sa më shumë palë të interesuara të marrin parasysh ofertat / reklamat tuaja, ne ndonjëherë gjithashtu shpërndajmë postime përmes shkëmbimeve / faqeve të internetit të bashkëpunimit. Kjo përfshin që ne t’i kalojmë të dhënat tuaja në shkëmbimin / faqen e internetit të bashkëpunimit të makinave siç shfaqet publikisht në reklamë. Ne gjithashtu dërgojmë reklamat tuaja me email për palët e interesuara që janë pajtuar në një kërkesë kërkimi dhe ndajnë reklamat tuaja në mediat sociale (p.sh. Facebook).

Në disa zona ne ju mundësojmë të vlerësoni shërbimet e gjetura në platformën tonë nga partneri dhe kompanitë e palëve të treta si një ndihmë orientuese për përdoruesit e tjerë. Për këtë qëllim, ne do t’ju dërgojmë një e-mail duke ju kërkuar të paraqisni një përmbledhje të tillë.

Për më tepër, ne përpunojmë të dhënat tuaja për aq sa kjo është e nevojshme për ekzekutimin dhe përpunimin e marrëdhënieve kontraktuale të lidhura, për shembull për dërgimin e faturave ose për të bërë kontakte në rast të problemeve që lindin.

Këto procese kryhen në bazë të rregulloreve ligjore që na lejojnë të përpunojmë të dhëna personale në masën e nevojshme për përdorimin e një shërbimi ose përmbushjen e një kontrate , sepse 4plus ka një interes mbizotërues legjitim për ta bërë përdorimin e platformës sa më të lehtë dhe efikas të jetë e mundur . Në disa raste, ne gjithashtu marrim pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave.

2.2 Vlerësime statistikore dhe dizajn i orientuar drejt kërkesës (cookies)

Kur përdorim ofertën tonë, ne krijojmë profile përdorimi duke përdorur pseudonime për qëllime të vlerësimit statistikor dhe modelit të ofertës të orientuar drejt kërkesës. Këto procese kryhen në bazë të rregulloreve ligjore që lejojnë përpunimin e të dhënave personale sepse 4plus ka një interes mbizotërues legjitim në një dizajn të orientuar drejt nevojave për t’u përshtatur zakoneve të përdorimit dhe vlerësimit statistikor të ofertës sonë.

Për këtë ne përdorim të ashtuquajturit cookies, d.m.th. karaktere alfanumerike të identifikimit të cilat i transmetojmë në kompjuterin tuaj përmes shfletuesit tuaj të internetit. Ato lejojnë që sistemet tona të dallojnë përkohësisht shfletuesin tuaj nga të tjerët. Nga njëra anë, ne ju dërgojmë të ashtuquajturat “Cookies” të vazhdueshme, me ndihmën e të cilave ne shkruajmë kriteret e aplikimit të vendosura nga ju në bazën e të dhënave tona të makinave dhe i ruajmë ato për vlerësimet tona të brendshme.

Nga ana tjetër, ne përdorim të ashtuquajturat cookie të seancave, me ndihmën e të cilave ju merrni një ID të sesionit për kohëzgjatjen e një vizite në faqet tona, gjë që na mundëson t’ju njohim si një përdorues i caktuar (anonim). Kjo na lejon të krijojmë vazhdimësi për ju gjatë vizitës tuaj dhe, për shembull, të shmangim që ju t’ju shfaqen vazhdimisht të njëjtat reklama. Cookie-ja e sesionit dhe ID-ja juaj e sesionit do të fshihen në fund të vizitës tuaj në faqen tonë.

Nëse dëshironi të parandaloni këtë procedurë, mund ta bëni duke çaktivizuar cookies. Funksioni i ndihmës në shiritin e menusë të shumicës së shfletuesve të internetit shpjegon se si të vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që ai të mos pranojë më cookies ose të pranojë cookie vetëm në një masë të kufizuar. Aty gjithashtu do të mësoni se si të konfiguroni shfletuesin tuaj në mënyrë që t’ju informojë kur një cookie “ofrohet” në kompjuterin tuaj. Fatkeqësisht, ju mund të përdorni dhe përjetoni plotësisht plotësisht funksionalitetin e faqes sonë të internetit me një pranim të aktivizuar të cookie-t.

Prandaj ju rekomandojmë që të lini të aktivizuar funksionin cookie të shfletuesit tuaj kur vizitoni faqet tona. Ne gjithashtu ju rekomandojmë që të dilni gjithmonë plotësisht pasi të keni mbaruar përdorimin e një kompjuteri që ndani me të tjerët dhe shfletuesi i të cilit është vendosur në mënyrë që kompjuteri të pranojë cookies. Nëse nuk pranoni cookies, për fat të keq nuk është e mundur që ne t’ju ofrojmë të gjitha shërbimet dhe funksionet e platformës.

Për qëllimet e lartpërmendura të vlerësimit statistikor dhe modelin e ofertës sonë të orientuar drejt kërkesës, ne përdorim

4. Komentet

Kur vizitorët lënë komente në website, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së bezdisshme.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur edhe një hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

5. Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes së ngulitur (EXIF GPS) të përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

6. Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe faqen tuaj në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë dhe cookies të opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies të identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose botoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktuat. Skadon pas 1 dite.

7. Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto webiste mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të vendosin gjurmim shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni të regjistruar në atë faqe në internet.

 

8. Me kë ne ndajmë të dhënat tuaja

Mund të ndodhë që ne gjithashtu t’ua kalojmë të dhënat tuaja marrësve të tjerë brenda fushës së qëllimeve të përmendura në paragrafin 3, pasi ata tashmë janë përmendur në detaje atje. Si pjesë e ofrimit të ofertës dhe funksioneve dhe shërbimeve të shoqëruara me të, ne ua kalojmë të dhënat tuaja furnitorëve dhe palëve të interesuara të makinave dhe financimin e tyre, për shembull, nëse përdorni shërbimin përkatës ).

Në rrethana të jashtëzakonshme, nga ligji mund të kërkohet që ne t’i zbulojmë të dhënat tuaja personale palëve të treta, për shembull si pjesë e masave të ndjekjes penale të qeverisë. Në rast të një ankese në lidhje me keqpërdorimin e tregut AutoGalactic, është një parakusht për kalimin e të dhënave tek përdoruesit e tjerë që ka tregues të bazuar dhe të dokumentuar të keqpërdorimit.

Përveç kësaj, të dhënat tuaja personale mund të kalojnë brenda 4plusmedia Group, te kompanitë e shërbimit (ndoshta edhe vendet e treta), tek autoritetet qeveritare dhe te personat e prekur nga një shkelje dhe ndoshta te kompani të tjera si pjesë e një transaksioni të kompanisë, siç shpjegohet në detajet me poshte.

 • Transferimi brenda Grupit të Kompanive Galactic Group

4plusmedia është një kompani me qendër në Shqipëri, e cila operon kombëtarisht dhe është pjesë e grupit të kompanive Galactic Group sh.p.k. Të dhëna të caktuara personale, të tilla si të dhëna të dhëna nga përdoruesi gjatë regjistrimit, mund të zbulohen brenda grupit të kompanive për qëllime të brendshme administrative, duke përfshirë shërbimin e përbashkët të klientit, në masën e nevojshme.

 •  Kalimi tek ofruesit e shërbimeve të detyruar nga udhëzimet

Në disa raste, ne përdorim kompani shërbimesh të detyruar nga udhëzime për aktivitete të caktuara të përpunimit të të dhënave. Pa përjashtim, këto janë kompani shërbimi që janë të detyruara nga udhëzimet dhe përpunojnë të dhënat në emrin tonë dhe në përputhje me udhëzimet tona.

Për një udhëzim më të detajuar të ligjeve për mbrojtjen e të dhënave personale mund të vizitoni (https://www.idp.al/ligje/).

Për shkak të transferimeve të sipërpërmendura, ofruesit e shërbimeve të detyruar nga udhëzimet mund të përpunojnë të dhënat në vendet jashtë BE (“vendet e treta”).

Çdo transferim i të dhënave në një vend të tretë bëhet në përputhje me ligjin në fuqi për mbrojtjen e të dhënave. Nëse Komisioni Evropian nuk ka krijuar një nivel adekuat të mbrojtjes për një vend të tretë, AutoGalactic ofron garanci të përshtatshme për të siguruar mbrojtjen e duhur të të dhënave tuaja. Kjo mund të bëhet, për shembull, përmes lidhjes së kontratave të përpunimit të të dhënave që përmbajnë klauzola standarde të BE-së për mbrojtjen e të dhënave dhe për të cilat Komisioni Evropian beson se ofrojnë garanci të përshtatshme (në dispozicion në: http://ec.europa.eu/justice/data-protection). 

 • Kalimi tek agjencitë qeveritare, palët e dëmtuara dhe për procedurat ligjore

Nëse është e nevojshme të sqarohet çdo përdorim i paligjshëm ose abuziv i 4plusmedia ose për ndjekje ligjore, të dhënat personale do t’u përcillen autoriteteve të zbatimit të ligjit dhe, nëse është e nevojshme, palëve të treta të dëmtuara. Sidoqoftë, kjo ndodh vetëm nëse ka indikacione të sjelljes së paligjshme ose abuzive. Një zbulim mund të bëhet gjithashtu nëse kjo shërben për të zbatuar kushtet e përdorimit ose marrëveshjeve të tjera. Ne gjithashtu jemi të detyruar ligjërisht që t’u sigurojmë informacion autoriteteve të caktuara publike sipas kërkesës. Këto janë autoritete të zbatimit të ligjit, autoritete që ndjekin penalisht veprat e gjobitura dhe autoritetet tatimore.

 •  Transferimi në kontekstin e transaksioneve të korporatave

Ndërsa biznesi ynë zhvillohet, struktura e kompanisë sonë mund të ndryshojë kur ndryshon forma e saj ligjore, filialet, pjesët e kompanive ose përbërësit themelohen, blihen ose shiten. Në transaksione të tilla, informacioni i klientit mund t’i zbulohet blerësit ose pasardhësit ligjor së bashku me pjesën e biznesit që do të transferohet. Kurdoherë që të dhënat personale u kalohen palëve të treta në masën e përshkruar më sipër, ne sigurojmë që kjo të bëhet në përputhje me këtë informacion për mbrojtjen e të dhënave dhe ligjin në fuqi për mbrojtjen e të dhënave.

Çdo zbulim i të dhënave personale do të bëhet në bazë të rregulloreve ligjore. Prandaj, ky përpunim i të dhënave justifikohet me faktin se (1) përpunimi është i nevojshëm për përmbushjen e kontratës për përdorimin e AutoGalactic, ose (2) AutoGalactic ka një interes të ligjshëm për të kaluar të dhënat për qëllime administrative ose përpunimi dhe është e nevojshme për përmbushjen e një detyrimi ligjor të cilit i nënshtrohet AutoGalactic.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Ne i fshijmë ose i bëjmë anonim të dhënat tuaja personale sapo ato nuk kërkohen më për qëllimet për të cilat ne i përpunojmë ato në përputhje me paragrafët e mësipërm. Periudha aktuale e magazinimit varet nga mënyra se si e përdorni ofertën tonë.

Nëse nuk jeni regjistruar me ne, ne i ruajmë të dhënat tuaja personale për kohëzgjatjen e përdorimit të ofertës sonë plus një periudhë prej 14 ditësh në të cilën ne mbajmë kopje rezervë pas fshirjes, për sa kohë që këto të dhëna nuk kërkohen për më shumë për ndjekje penale ose sigurojnë, pohojnë ose zbatojnë pretendimet ligjore.

Nëse jeni regjistruar me ne, ne do të ruajmë të dhënat tuaja personale për sa kohë do të regjistroheni dhe do t’i fshijmë ato sapo të fshini llogarinë tuaj të përdoruesit. Ne do të mbajmë kopjet rezervë të të dhënave tuaja për një periudhë prej 14 ditësh, derisa rezervat e tilla të fshihen përfundimisht.

Në rast se na keni dhënë pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave tuaja (p.sh. për qëllime të përdorimit të reklamave, përfshirë profilizimin e lidhur), ne do t’i ruajmë të dhënat tuaja derisa të revokoni miratimin tuaj.

Nëse duhet të ruajmë të dhëna për arsye ligjore, përpunimi i mëtejshëm i të dhënave në fjalë kufizohet në vend që të fshihet.

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo në mënyrë që ne të mund të njohim dhe miratojmë çdo koment vijues automatikisht në vend që t’i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionet e tyre personale në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqeve të internetit gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Si subjekt i të dhënave të përpunimit të të dhënave personale, ju keni të drejtën e informacionit në lidhje me të dhënat e përpunuara, të drejtën e korrigjimit të të dhënave tuaja personale, të drejtën e fshirjes së të dhënave tuaja personale, të drejtën e kufizimit të përpunimit të të dhënave tuaja personale dhe një e drejtë për transferimin e të dhënave tuaja personale. Ju gjithashtu keni të drejtë të paraqisni një ankesë tek një autoritet mbikëqyrës.

Nëse na keni dhënë pëlqimin tuaj, mund ta revokoni atë në çdo kohë me efekt për të ardhmen.

 •  E drejta e kundërshtimit

Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja në çdo kohë për arsye që vijnë nga situata juaj e veçantë. Ne do të ndalojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale pasi të jetë ngritur kundërshtimi juaj, përveç nëse AutoGalactic mund të provojë arsye bindëse të denja për mbrojtje për përpunimin që tejkalojnë interesat, të drejtat dhe liritë tuaja, ose përpunimi shërben për të pohuar, ushtruar ose mbrojtur pretendime ligjore.

Pa paragjykuar të drejtën e mësipërme të kundërshtimit, ju gjithashtu mund të kundërshtoni mbledhjen dhe përpunimin e informacionit në lidhje me përdorimin e gazetës elektronike në çdo kohë.

Ju lutemi dërgoni kundërshtimin tuaj në: info@galactic-group.com

 •  E drejta e revokimit

Ju mund të revokoni pëlqimin tuaj, të cilin na keni dhënë nëse është e nevojshme, në çdo kohë me efekt për të ardhmen, pa ndikuar në ligjshmërinë e përpunimit të kryer në bazë të pëlqimit deri në revokim. Mund ta dërgoni revokimin tuaj në info@4plusmedia.tv

 •  E drejta për të korrigjuar dhe kompletuar të dhënat

Ju keni të drejtë të na kërkoni të korrigjojmë çdo të dhënë personale që lidhet me ju menjëherë nëse janë të pasakta. Për më tepër, ju keni të drejtë të na kërkoni të plotësojmë të dhënat tuaja brenda fushës së Artit – gjithashtu me anë të një deklarate shtesë – nëse këto duhet të jenë jo të plota.

 •  E drejta e anulimit (“E drejta e harresës”)

Ju keni të drejtë të kërkoni të fshini të dhënat tuaja personale nën kushtet e përshkruara. Këto kushte parashikojnë në veçanti një të drejtë anulimi nëse të dhënat personale nuk janë më të nevojshme për qëllimet për të cilat janë mbledhur ose përpunuar ndryshe dhe në rastet e përpunimit të paligjshëm, ekzistenca e një kundërshtimi ose revokimi i pëlqimit, ekzistenca e një detyrim për të fshirë sipas ligjit.

 •  E drejta e kufizimit të përpunimit

Ju keni të drejtë të na kërkoni që të kufizojmë përpunimin.Kjo e drejtë ekziston në veçanti nëse kontestohet saktësia e të dhënave personale midis përdoruesit dhe AutoGalactic, për kohëzgjatjen e cila kërkon verifikimin e saktësisë dhe në rast se përdoruesi kërkon përpunim të kufizuar në rastin e një të drejte ekzistuese për fshirje në vend; për më tepër në rast se të dhënat nuk kërkohen më për qëllimet e ndjekura nga AutoGalactic por përdoruesit kanë nevojë për to për pohimin, ushtrimin ose mbrojtjen e pretendimeve ligjore dhe nëse ushtrimi i suksesshëm i një kundërshtimi midis AutoGalactic dhe përdoruesit ende është i diskutueshëm.

 •  E drejta për informim dhe ankesa

Ju keni të drejtë të kërkoni informacion nga ne në çdo kohë për të dhënat personale të përpunuara nga AutoGalactic në lidhje me ju. 

Ju gjithashtu keni të drejtë të ankoheni tek autoriteti kompetent mbikëqyrës.

 •  E drejta për transferimin e të dhënave

Nëse keni një llogari në këtë website, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Informacion shtese

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postimeve të padëshiruara.

EN:

At 4plusmedia , accessible from https://4plusmedia.tv, one of our main priorities is the privacy of our visitors. This Privacy Policy document contains types of information that is collected and recorded by 4plusmedia and how we use it.

If you have additional questions or require more information about our Privacy Policy, do not hesitate to contact us.

This Privacy Policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website with regards to the information that they shared and/or collect in 4plusmedia. This policy is not applicable to any information collected offline or via channels other than this website. 

Consent

By using our website, you hereby consent to our Privacy Policy and agree to its terms.

Information we collect

The personal information that you are asked to provide, and the reasons why you are asked to provide it, will be made clear to you at the point we ask you to provide your personal information.

If you contact us directly, we may receive additional information about you such as your name, email address, phone number, the contents of the message and/or attachments you may send us, and any other information you may choose to provide.

When you register for an Account, we may ask for your contact information, including items such as name, company name, address, email address, and telephone number.

How we use your information

We use the information we collect in various ways, including to:

 • Provide, operate, and maintain our website
 • Improve, personalize, and expand our website
 • Understand and analyze how you use our website
 • Develop new products, services, features, and functionality
 • Communicate with you, either directly or through one of our partners, including for customer service, to provide you with updates and other information relating to the website, and for marketing and promotional purposes
 • Send you emails
 • Find and prevent fraud

Log Files

Auto Galactic follows a standard procedure of using log files. These files log visitors when they visit websites. All hosting companies do this and a part of hosting services’ analytics. The information collected by log files include internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date and time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. These are not linked to any information that is personally identifiable. The purpose of the information is for analyzing trends, administering the site, tracking users’ movement on the website, and gathering demographic information.

Cookies and Web Beacons

Like any other website, Auto Galactic uses ‘cookies’. These cookies are used to store information including visitors’ preferences, and the pages on the website that the visitor accessed or visited. The information is used to optimize the users’ experience by customizing our web page content based on visitors’ browser type and/or other information.

Google DoubleClick DART Cookie

Google is one of a third-party vendor on our site. It also uses cookies, known as DART cookies, to serve ads to our site visitors based upon their visit to http://www.website.com and other sites on the internet. However, visitors may choose to decline the use of DART cookies by visiting the Google ad and content network Privacy Policy at the following URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Our Advertising Partners

Some of advertisers on our site may use cookies and web beacons. Our advertising partners are listed below. Each of our advertising partners has their own Privacy Policy for their policies on user data. For easier access, we hyperlinked to their Privacy Policies below.

Advertising Partners Privacy Policies

You may consult this list to find the Privacy Policy for each of the advertising partners of Auto Galactic.

Third-party ad servers or ad networks uses technologies like cookies, JavaScript, or Web Beacons that are used in their respective advertisements and links that appear on Auto Galactic, which are sent directly to users’ browser. They automatically receive your IP address when this occurs. These technologies are used to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on websites that you visit.

Note that Auto Galactic has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Third Party Privacy Policies

Auto Galactic’s Privacy Policy does not apply to other advertisers or websites. Thus, we are advising you to consult the respective Privacy Policies of these third-party ad servers for more detailed information. It may include their practices and instructions about how to opt-out of certain options.

You can choose to disable cookies through your individual browser options. To know more detailed information about cookie management with specific web browsers, it can be found at the browsers’ respective websites.

CCPA Privacy Rights (Do Not Sell My Personal Information)

Under the CCPA, among other rights, California consumers have the right to:

Request that a business that collects a consumer’s personal data disclose the categories and specific pieces of personal data that a business has collected about consumers.

Request that a business delete any personal data about the consumer that a business has collected.

Request that a business that sells a consumer’s personal data, not sell the consumer’s personal data.

If you make a request, we have one muaj to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

GDPR Data Protection Rights

We would like to make sure you are fully aware of all of your data protection rights. Every user is entitled to the following:

The right to access – You have the right to request copies of your personal data. We may charge you a small fee for this service.

The right to rectification – You have the right to request that we correct any information you believe is inaccurate. You also have the right to request that we complete the information you believe is incomplete.

The right to erasure – You have the right to request that we erase your personal data, under certain conditions.

The right to restrict processing – You have the right to request that we restrict the processing of your personal data, under certain conditions.

The right to object to processing – You have the right to object to our processing of your personal data, under certain conditions.

The right to data portability – You have the right to request that we transfer the data that we have collected to another organization, or directly to you, under certain conditions.

If you make a request, we have one muaj to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

Children’s Information

Another part of our priority is adding protection for children while using the internet. We encourage parents and guardians to observe, participate in, and/or monitor and guide their online activity.

Auto Galactic does not knowingly collect any Personal Identifiable Information from children under the age of 13. If you think that your child provided this kind of information on our website, we strongly encourage you to contact us immediately and we will do our best efforts to promptly remove such information from our records.