U mblodh jashtë radhe këshilli bashkiak, e kërkuar nga kryetarja e bashkisë.

Mbledhja filloi 10 minuta me vonesë, per shkak të vonesës së këshilltarëve.

Mbledhjen e hapi kryetari i këshillit bashkiak Erjet Dhima.

Ishin 2 pika në rend dite: 1-Mbi miratimin e projketit “Unë jam si “. (Shërbime të përkujdesit ditor për fëmijët me aftësi të kufizuar 3-6 vjeç)

2-Mbi korigjimin e hartës kadastrale ndodhur në zyrën kadastrale 1020, të pasurive nr 196/51 dhe 173/12 në fshatin Allprenaj, njësia administrative Golem.

Projekt vendimet u miratuan me unanimitet nga këshilltarët.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *