U ZHVILLUA DITEN E SOTME MBLEDHJA E MUAJIT MARS E KESHILLIT BASHKIAK TE LUSHNJES.

MBLEDHJA FILLOI NJE CEREK ORE  ME VONESE PER  ARSYE TE MUNGESES SE KUORUMIT TE NEVOJSHEM TE KESHILLTARTEVE.

MBLEDHJEN  E DREJTOI NEN KRYETARI I KESHILLIT BASHKIAK z.SKENDER GEGA

-SINKRON SKENDER GEGA

KESHILLTARET  E PRANISHEM ISHIN INFORMUAR ME KOHE ME PERMBAJTJEN E DOSJES PERKATESE  RRETH PIKAVE TE RENDIT TE DITES DHE DHANE MENDIME PER PERSOSJEN E METEJSHME TE PUNES  

-KOMISIONET PERKATESE TE INSTITUCIONIT, AI I EKONOMISE,  KOMISIONI  JURIDIK, I RENDIT DHE SITUATAVE EMERGJENTE KOMISIONI  I MANDATEVE DHE I RISHIKIMIT TE RREGULLORES, KISHIN PUNUAR MBI PROJEKTVENDIMET TE CILAT ISHIN TE PLOTESUARA NGA PIKPAMJA LIGJORE

-RRETH PROJEKTIT ROMET PER ROMET, E MORI FJALEN PER PLOTESIME TE METEJSHME  ZONJA ERISA QALLIU

-SINKRON ERISA QALLIU

-DISA NGA PIKAT E RENDIT TE DITES  QE U TRAJTUAN NE KETE MBLEDHJE  ISHIN  PROJEKTVENDIMET 

-MBI MIRATIMIN E FONDIT PER FAMILJET NE NEVOJE QE DO TE TRAJTOHEN ME NDIHME EKONOMIKE

-MBI NJE SHTESE NE Vendimet e keshillit bashkiak  PER MIRATIMIN E LISTES SE SUBVENCIONEVE TE QERASe    PER FAMILJET E PASTREHA QE BANOJNE ME QERA NE TREGUN E LIRE  DHE NUK KANE TE ARDHURA TE MJAFTUESHME,

-MBI MIRATIMIN E KERKESES SE BASHKISESE PER NDIHME Z.DASHAMIR SHARKA I DEMTUAR NGAZJARRI.

-PER REGJISTRIMIN E TROJEVE TE DHENA PER NDERTIM NGA NJESIA VENDORE

MBI PERFUNFIMIN E PROCEDURAVE TE PRIVATIZIMIT TE BANESAVE SHTETERORE QE KANE MBETUR PA U REGJISTRUAR, PER PROGRAMIN BUXHETOR AFATMESEM, PER PERDORIMIN E FONDIT REZERVEPER PROJEKTIN ‘’ROMET PER ROMET’’

,PER MIRATIMIN E NIVELIT TE PAGAVE TE INSTITUCIONIT TE BASHKISE, DHE NJESIVE VARTESE,    PER PERDITESIMIN E INVENTARIT PER LISTEN PERFUNDIMTARE TE PRONAVE TEPALUAJTSHME PUBLIKE, PER MIRATIMIN E RREGULLORES  SE TREGUT NE MARKATE,PER DHENIEN ME QERA TE PASURIVE NE ALLPRENAJ, NJESIA ADMINMISTRATIVE GOLEM PER DHENIEN ME QERA TE ISH FARMACISE GORRE ETJ

-NENKRYETARI I BASHKISE Z. ELTON KORRESHI SQAROI  DISA PROBLEME QE LIDHESHIN ME TARIFEN E DEPOZITIMIT TE MBETEJE .

-SINKRON ELTON KORRESHI

NE MBARIM TE  MBLEDHJES KESHILLTARET  I VOTUAN NJEZERI TE GJITHA PIKAT E RENDIT TE DITES DUKE I KTHYER  NE VENDIME PER ZBATIM.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *