Klinika Igea tashmë prej 4 vjetësh në Lushnjë, sot në shenjë falenderimi ndaj qytetarëve të cilët  shëndetin e tyre ia kanë besuar stafit të igeas, hapi dyert në një opendei në shërbim të qytetarëve deri në orën 19:00.

U krye per qytetarët cekapi falas  dhe vizitat për disa specialitete.

Në mjediset e klinikës sot kishte mjaft  qytetarë për vizita dhe kryesisht për cekapin.

Në klinikën igea u mundësua një paketë falas e analizave për qytetarët si dhe u realizuan konsulta me mjekët specialistë.

Për përcaktimin e saktë të diagnozës mjekët organizojnë konsulta të nivelit bashkëpunues me qëllim që të përcaktojnë saktë diagnozën e sëmundjes së pacientit.

Kryerja e vizitave falas ditën e sotme  ka qëllim sensibilizimi  për t’i edukuar më shumë qytetarët në aspektin shëndetësor.

Vizita falas po kryhen edhe nga mjekët kardiolog, pneumolog dhe  mjekët e laboratorit.

Në intervistën e saj për televizionin 4 plus mjekja Julinda Ferracaku u bën thirrje qytetarëve që të  afrohen pranë klinikës igea, sepse ajo do të jetë e hapur deri në orën 19:00.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *