. Për këtë qëllim, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Lushnje dhe me Zyrën Arsimore është zhvilluar sot një orë mësimore e quajtur: Këndi i sigurisë rrugore dhe Mësojmë duke luajtur. Nxënësit e klasave të 4 e 5 të shkollës Foto Puka, janë instruktuar nga specialistët e Kryqit të Kuq Lushnje. Fëmijët kanë mësuar dhe përforcuar njohuritë e tyre në qarkullimin rrugor dhe dhënien e ndihmës së parë. Ina Habilaj specialiste e Drejtorise së Përgjithshme të Transportit Rrugor Tiranë u shpreh se kjo nismë prej më shumë se katër vitesh jep njohuri fëmijëve për qarkullimin rrugor dhe rregullat

Nga ana e tij, Alban Kuka instruktor i ndihmës se pare kryqi i kuq lushnje u kërkon prindërve që fëmijët e tyre të njihen me mënyrat e dhënies së ndihmës së parë për të shpëtuar jetë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

This will close in 21 seconds