logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Lajmi Kryesor

Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve

14/07/2018 09:17

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.

Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati. Me nje fond limit prej 56 milione lekesh te vjetra nga ana e bashkise eshte financuar per t`u bere ky segment rrugor, i cili eshte i gjate 300 metra linear dhe investimi perfshin edhe kanalizimet e ujerave siperfaqesore dhe ndertimin e trotuareve rreth 200 meter katror ne kete segment rrugor. Banoret e Plukut shprehen se jane te kenaqur me investimin, pasi ka parametra cilesore, nderkohe qe permendin se ka edhe rruge te tjera ne kete fshat qe kerkojne vemendje dhe nderhyrje per tu rikosntruktuar pasi jane te mbetura ne harrese prej vitesh. Rikonstruktimi i ketij segmenti rrugor ka nisur ne muajin qershor dhe pritet te perfundoje ne kohen e percaktuar ne kontrate duke qene se edhe kushtet e motit jane optimale per proceset teknike te rikonstruksionit te rruges. Mbetet te shohim dhe cilesine ne fund te punimeve pasi shpesh here ne te kaluaren firmat ndertuese kane kryer punime qe lene per te deshiruar ne cilesine e rruges çka perkthehet ne degradimin e shpejte te tyre.

Shalqin në fushë të hapur

Postuar me 09/07/2018 10:09

Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.

Me Teper

Pastrohet përroi i Lunjës

Postuar me 03/07/2018 09:40

Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.

Me Teper

Fermerët anoken për prodhimet e pashitura

Postuar me 27/06/2018 11:39

Fermerët e Lushnjes janë ndër më të interesuarit që prodhimet e tyre të shiten për të siguruar të ardhura për ekonomitë familjare.Një kilogram kumbulla në tregun e shumicës së fruta perimeve është rreth 100 lekë të vjetëra.

Me Teper

Në Lushnje nis korrja e grurit

Postuar me 15/06/2018 09:10

Kete vit bujqesor fermeret nuk kane arritur te marrin as gjysmen e prodhimit, krahasuar me vitin e shkuar, pasi lageshtira ka ndikuar negativisht tek gruri.

Me Teper

Dëgjesë publike për rritjen e çmimit të ujit.

Postuar me 24/05/2018 12:49

Ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve sh.a Lushnje ka kerkuar sot ne nje mbledhje rritjen e çmimit te ujit per njesi.

Me Teper

Shirat e fundit normalizojnë rreziqet e thatësirës

Postuar me 10/05/2018 09:13

Rrudhja e numrit të punonjësve të bordit të kullimit Lushnje, nga 54 punonjës deri para dy vitëve në vetëm katër të tillë, ka kaluar jo pa efekte negative.

Me Teper

Shirat e fundit normalizojnë rreziqet e thatësirës

Postuar me 10/05/2018 09:19

Rrudhja e numrit të punonjësve të bordit të kullimit lushnje ii cili nga 54 punonjës deri para dy vitëve në vetëm 4 të tillë ka kaluar jo pa efekte negative.

Me Teper

Interviste me nënkryetarin e Bashkisë, Gent Nushi

Postuar me 26/04/2018 01:47

Nënkryetari i Bashkisë Lushnje zoti Gentian Nushi është shprehur se është negociuar me institucionet përgjegjëse dhe po punohet që situatat të zgjidhet dhe fermerët të kenë ujë për kulturat bujqësore

Me Teper

Gjoba për shkelësit e ujit.

Postuar me 20/03/2018 12:09

Vihen gjoba për shkelësit e lidhjeve të ujit në Bashkinë e Divjakës

Me Teper