logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Lajmi Kryesor

Maturantët përfundojnë provimin e matematikës.

15/06/2018 09:13

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
Qysh në orët e para të mëngjesit nga ana e zyrës arsimore Lushnje u ndanë detyrat për drejtuesit dhe kontrolluesit që kaluan në të 11 ambjentet ku u mbajtën provimet.

Maturantët e të gjithë vendit i janë nënshtruar provimit të tretë të maturës shtetërore 2017-2018. Edhe në rrethin e Lushnjes ishin marrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e provimit. Qysh në orët e para të mëngjesit nga ana e zyrës arsimore Lushnje u ndanë detyrat për drejtuesit dhe kontrolluesit që kaluan në të 11 ambjentet ku u mbajtën provimet. Nxënësit janë ulur në banka të vetëm dhe me një shishe ujë si dhe mjetin e identifikimit.Testi i nisur nga ministria për provimin e matematikës u hap në orën 10 paradite. Provimi ka zgjatur 2 orë e 30 minuta për këtë lëndë dhe me masa të larta sigurie që të mos kishte abuzime dhe aludime. Provimet e radhës dhe i fundit për maturën shtetërore 2017-2018 do të jenë në datën 20 për provimin me zgjedhje, i cili do te testojë dijet ne fusha që kanë perzgjedhur vetë maturantët.

Provimi kombëtar i gjuhës së huaj

Postuar me 11/06/2018 11:31

Nxënësit e klasave të 9 të arsimit parauniversitar janë testuar sot në lëndën e gjuhës së huaj. Në Lushnje kanë qënë gjithsej 11 pika ku janë zhvilluar provimet e gjuhës së huaj, Bashkia Lushnje dhe Divjakë, me 1480 nxënës të klasave të nënta.

Me Teper

Filloi sezoni i provimeve

Postuar me 05/06/2018 10:58

Provimi i gjuhës së huaj është i pari nga provimet e maturës shtetërore. Këtë vit në Lushnje janë ulur për të testuar njohuritë e tyre në gjuhën e huaj 1323 maturantë në të gjithë rrethin.

Me Teper

Festa e Abetares tek "Nënshkruesi i Pavarësisë"

Postuar me 18/05/2018 10:11

Nxënësit e klasës së parë të shkollës jopublike 'Nënshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa' e kthyen përfundimin e Abetares, në festë të gëzueshme, me kërcime e këngë në prani të prindërve dhe të afërmve të tyre.

Me Teper

FESTAT E NENTORIT

Postuar me 02/12/2017 08:48

AKTIVITET ME RASTIN E FESTAVE 28-29 NËTORIT NË SHK. JO PUBLIKE N.P .N .SEFA

Me Teper

BULLIZMI NE SHKOLLA

Postuar me 08/11/2017 12:46

ARSIMI : PASOJAT E BULLIZMIT NË SHKOLLA

Me Teper

LUSHNJE

Postuar me 06/11/2017 08:59

VOTIM I DREJTORVE TË RINJ TË SHKOLLAVE

Me Teper

ARSIMIMI

Postuar me 26/10/2017 09:28

Aksesi në mësimin cilësor për të gjithë

Me Teper

BASHKIA LUSHNJE

Postuar me 06/10/2017 08:57

KASHARAJ SHKOLLA E SHKATËRRUAR

Me Teper

ARSIMI NË LUSHNJE

Postuar me 27/09/2017 08:47

DITA "EUROPIANE E DIVERSITETIT GJUHËSOR"

Me Teper