logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: Muzike Shqiptare 2000-2014


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Kryeministri i vendit në Lushnje.

22/04/2018 10:18 Gazetar: Julian Kasapi


Në një vizitë të paralajmëruar kreu i ekzekutivit shqiptar, zoti Edi Rama, ka vizituar Lushnjen. Në ambjentet e kinoteatrit "Vaçe Zela" pati dyndje të qytetarëve lushnjarë.

Pas një takimi që ka patur në Fier, axhenda e kryeministrit ka përfshirë dhe Lushnjen. Në këtë kuadër përgatitjet kanë qënë serioze, ku para kësaj vizite nuk u mungua të vijëzoheshin dhe rrugët e qytetit. Takimi i kryeministrit me qytetarë u zhvilluan në ambjentet e kinoteatrit "Vaçe Zela", ku pati dyndje të qytetarëve lushnjarë. Meqë bashkëbisedimi i zotit Rama me qytetarët lushnjarë ka qënë live, asnjë kamer apo television, madje dhe lokalet nuk u lejuan të jenë të pranishëm në këtë aktivitet.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.