logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: emisioni "Miremengjes ne RTV4plus"


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Gjoba për shkelësit e ujit.

20/03/2018 12:09 Gazetar: Rudina Aliko


Vihen gjoba për shkelësit e lidhjeve të ujit në Bashkinë e Divjakës

Drejtoria e ujësjellsit Divjakë ka nisur një aksion për ndërprerjen e të gjitha lidhjeve të paligjshme.Nga kontrolli i bërë në këtë zonë drejtoria e ujësjellsit ka vërejtur shkelje nga disa qytetarë dhe për këtë arsye u janë vendosur gjoba. Të zbatosh ligjin ështe domosdoshmëri, dhe për këtë arsye vendosja e gjobave në shkeljen e kontratave të ujësjellsit do të sigurojë funksionimin e shtetit, i cili të gjithë fusinë e ka tek respektimi i ligjit.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Lushnja largohet nga Superliga. 24/05/2018 12:39
Ky sezon futbollistik totalisht i deshtuar i ka kushtuar 450 miline leke te vjetra xhepave te qytetareve lushnjare.
Dëgjesë publike për rritjen e çmimit të ujit. 24/05/2018 12:49
Ndermarrja e ujesjelles kanalizimeve sh.a Lushnje ka kerkuar sot ne nje mbledhje rritjen e çmimit te ujit per njesi.
Tentohet të vidhet një bankë e nivelit të dytë. 24/05/2018 12:03
Autori nje 25 vjeçar i maskuar dhe i armatosur. Ngjarja ka ndodhur ne 16.30. Olcion Muça eshte nga Berati, efektiv ushtarak ne regjimentin e Poshnjes.
Aktivitete në burgun e Rrogozhinës 23/05/2018 10:10
"Ditë e hapur" është titulluar aktiviteti me të burgosurit, të cilët kanë demonstruar aftësitë dhe talentin e tyre.
Kampionati rajonal i karatesë në Lushnje 18/05/2018 10:51
Ne bashkepunim me Bashkine e Lushnjes dhe shoqaten “Bijte e shqipes” te shtunen do te startoje kampionati rajonal i sportit te karatese, me pjesemarres 380 sportisteve nga i gjithe rajoni.