logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: Muzike Shqiptare 2000-2014


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Era e prangave të Lezhës po fryn dhe në Divjakë

21/03/2018 12:25 Gazetar: Rudina Aliko


Në një takim të hapur për informimin e publikut nga shoqata KONCESCAN, në një panelë të drejtuar nga gazetari i njohur, Rezart Xhaxhiu, u prezantuan fakte për abuzimet skandaloze me kabinat e plazhit në Divjakë.

Për ditë e më shumë dalin fakte të reja për abuzimet skandaloze me bregdetin shqiptar. Në këtë zullum nuk përjashtohet dhe Divjaka. Në një takim të hapur me publikun, organizuar nga shoqata KONCESCAN, në një panelë të drejtuar nga gazetari i njohur, Rezart Xhaxhiu, me përfaqësues të pushtetit vendor Divjakë, ku ishin të ftuar dhe personalitete nga shoqëria civile, kryetari i bashkisë zoti Fred Kokoneshi, u fol gjerësisht për abuzimin me kontrata e kabinave të plazhit Divjakë. Avokati Kondi Ilia i quajti këto kontrata abuzive, ku në shumicën e tyre ka elementë të veprës penale. Këto abuzime janë konstatuar dhe nga kontrolli i lartë i shtetit. Ajo që të bie në sy, sikurse u vu në dukje dhe nga kryetari i bashkisë, pronarë të tyre janë bërë: gjykatës, prokurorë dhe avokatë, të cilët nga mbrojtës të ligjit, kanë përfituar duke e shkelur atë. Në këtë ballafaqim publik nga të gjitha folësit u këmbëngul, që, çështjes t`i shkohet deri në fund.
Emri  
E-Mail    
Komenti  
 

Komente

Lajme te Ngjashme
Ndërhyn në përmirësimin e rrugëve 14/07/2018 09:17
Me fonde nga buxheti i saj, bashkia e Lushnjes po nderhyn per te permiresuar infrastrukturen rrugore ne disa zona rurale. Nje prej tyre eshte dhe rruga “Rinia” e Plukut, ku nuk eshte investuar prej vitesh per rruget e brendshme te ketij fshati.
Trafik i rënduar në Lushnje 14/07/2018 09:09
Policia e qarkullimit rrugor duke qenë në lartësinë e detyrës, ka ndëhyrë me profesionalizëm, në lehtësimin e qarkullimit të makinave, si me rrugët dytësore dhe me përdorimin e transportin publik, duke menjanuar perdorimin e mjeteve private.
Shalqin në fushë të hapur 09/07/2018 10:09
Zona e Imshtës e specializuar ndër vite në prodhimin e shalqinit, ku mbillet deri në 400 hektarë me këtë kulturë, goditet nga çmimet e ulta në treg.
Një segment rruge i harruar 09/07/2018 09:05
Rruga që lidh banorët e fshatit Eskaj me rrugën rurale Bubullimë-Kolonje është tjet e amortizuar. Banorët kërkojnë rokonstruksionin e saj.
Pastrohet përroi i Lunjës 03/07/2018 09:40
Ky perrua ne gjatesine prej 5.5 kilometrash nga Ura e mullenjve deri ne Karbunare te Vogel, prej vitesh ka qene harruar dhe shpesh here ka krijuar permbytje jo vetem te tokave bujqesore, por edhe te lagjeve te Karbunares.