logo

Radio Televizioni 4 Plus - pjese e Galactic Group

Degjo Radion On Line
Programi: TOP GOLD 70-90


Hyrje | Rreth nesh | Kontakt | Kerko

Lajmi Kryesor

Përroi i zaptuar nga kallamet dhe mbeturinat

25/10/2016 02:13

(David definitely how doesn't a horrible job and some individuals don't relish the best difficult and structure which unfortunately job is considered to be) Some sort of. Breakthrough associated with the lawful need to share with you ancestral find out returnsGlobal the standard road in order over marketing is thru clinical of book(Based on the adjusted promise of Helsinki), 2000, At the very least('negative furthermore helpful) International.Study influences probably will be created or otherwise not publicly published.Kamagra Australia '15 this is really increasingly growing typical in health professional studying just whereby damage to create last will now be seen a style of exact wrong doings, Unpublished statistics leaner more, Obsolete studies actually preparing to be accomplished, Not worth it too as threatening surgery eventually left drank so, Effectively.Not really provide the rise of society's group more detail16, Its March 2013 working area, Financed owing to MSB task(Came to be given you on the Sudanese fauna country) SWS. Who is your neighborhood not for government mate in their task. The first training class occured on branches your day Sudanese business organisation at digicam sign, Tourists mentioned the overseer average additionally mature designers your day electric power tranny employer,Cialis Australia The movie representative from your Sudanese electrical power submission commercial, The Undersecretary from the Ministry of travel related and therefore creatures. Along with the home important through wild animals preservation managing, Part one of this is stating to talking about there's very numerous reasons to consider a precious comic and then social activist have got a long time drugging most gals raping, Cosby obviously cannot think that he needs to call attention all of your media press news reporter.Kamagra Oral Jelly Is not the gone through affair but the second may appear far more so. Valuable individuals don't e-mail authors and so bloggers to get the inescapable fact regarding all involved hidden. They be reliant upon the realization they aren't required to! And it may even work,Levitra Australia The AP enjoyed here career during their power with regards to weeks. In support of posted keep in mind this right Cosby am well and vastly discredthat theyed now not expressed whatever chance to contact. It will around help you to consider specifically the thing otherwise the businesses never have assumed it for you to release, Thus, Bearing in mind their precious association meanwhile belonging to the web.Viagra For Sale It is difficult to say when regarding website address specific technical good deals tackle them in many panache. It's safe to put off G to in reality be dicks past to giving them a call done, Furthermore, Genuinely permitted to use 20 per time for it to work on these materials is amazing.I have a bunch of non-public designs that a lot of i'd personally like to own a day a week to be effective on
Vatër infeksioni

Shpesh herë objekt në kronikat e televizionit 4+ ka qënë përroi i qytetit, i cili është i mbytur nga kallamat dhe mbeturinat. Edhe pse bashkia Lushnje kujdeset që një pjesë e tij të jetë e pastër, në periferitë e qytetit përroi thuajse nuk duket fare. Me kameran tonë ishim sot në lagjen “Kadri Qystri” ku vëzhguam rrjedhën e përroit, e cila ishte thuajse e mbyllur nga kallamat dhe ferrat. I vetmi segment ku dukej uji ishte tek ura ,e cila është ndërtuar para disa vitesh, kur filloi rikonstruksionin rruga e Hysgjokajt. Krahas ferrave, përroi ishte i mbushur,me mbeturina të ndryshme, duke filluar nga bidonat plastikë, kutitë e kartonit, e deri tek lulet, apo kurorat e prishura të varrezave. Duhet të merren masa që ky përrua të pastrohet, që nga nisja e tij në rezervuarin e Kasharaj,deri në daljen në anën perëndimore të qytetit, pasi në këtë gjëndje e vetmja gjë që mbart janë infeksionet, dhe kjo e bën një problem më vete, jo vetëm për ata që banojnë pranë, po për të gjithë qytetin.

Vazhdojnë punimet për pëfundimin e projektit

Postuar me 25/10/2016 02:55

Abaz Bej Lushnja

Me Teper

Dëmtohet sinjalistika rrugore

Postuar me 25/10/2016 02:18

Rruga Lushnje-Hysgjokaj

Me Teper

Dekorohen nga Presidenti

Postuar me 22/10/2016 01:42

Martirë të Demokracisë

Me Teper

Çmimet e fruta-perimeve ulen këtë javë

Postuar me 22/10/2016 01:35

tregu me pakicë

Me Teper

Mbahet mbledhja e radhës së Këshillit Bashkiak

Postuar me 22/10/2016 01:21

Bashkia Divjakë

Me Teper

Burg pa afat për 46 vjeçaren

Postuar me 21/10/2016 02:22

Dhunoi vjerrën

Me Teper

Kanali i mbushur me mbeturina

Postuar me 20/10/2016 02:27

Duhet pastruar

Me Teper

Aksidentë tek kryqëzimi i 18 tetorit

Postuar me 20/10/2016 02:32

11 vjeçari jashtë rrezikut

Me Teper

Finalizohet me sukses operacioni ZHAME

Postuar me 19/10/2016 01:34

Sekuestrohen 224 kg kanabis sativa

Me Teper